Let op, tekst vol divs :)

de veerstoep

Het zonnetje schijnt, de boten varen om de minuten langs en het biertje of wijntje staat koud. Ideaal toch?
Eethuis de Veerstoep is er voor u om lekker achterover in de stoel bij te komen van een stevige wandeltocht of de vele uren op de fiets.

Er zijn sinds kort allerlei routes rond de Veerstoep. Zo kunt u prachtig langs de uiterwaarden van de IJssel wandelen of fietsen richting Zutphen. Maar ook de andere richting op is het goed toeven. Na een lekker drankje of frietje is het mogelijk om een wandeling te maken over de struinpaden of om de fiets te pakken en koers te zetten naar bijvoorbeeld Spankeren en Dieren.

Wilt u het wat rustiger aan doen en juist een kijkje nemen aan de overkant van de rivier, in het mooie pittoreske Bronkhorst, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Klik hier voor de vaartijden van het pontje.

Als u eenmaal aan de overkant bent, zijn er genoeg dingen om te bezoeken. Wat te denken van het Kunstgemaal in Bronkhorst? Zoals het op de eigen website al aangeeft, toont de galerie hedendaagse kunst en vormgeving van kunstenaars uit de regio. “Het Kunstgemaal brengt kunst, natuur en streekgebonden keuken samen in het officieus
kleinste stadje van Nederland.”

Bovendien is er de mogelijkheid om te genieten van de vele activiteiten die aan de waterkant en in Bronkhorst zelf worden gehouden door de Culturele Stichting Gemeente Brummen. En u kunt vanuit Bronkhorst bij het drukke fietsknooppunt bij de IJsseldijk de alternatieve fietsroute van Arnhem naar Deventer pakken.

Allemaal op korte afstand van ons eethuis de Veerstoep, dat woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en met goed weer zelfs ook op maandag open is. Vanaf 10.30 (sluittijd afhankelijk van drukte) staan de koffie met een vers stuk appelgebak, broodjes, snacks, frietjes of ijsjes al voor u klaar. Hebt u geen contant geld? Geen probleem, want pinnen mag!

Hier zit de divscheiding

Natuurlijk is het lekker om bij heerlijk warme temperaturen de voeten in het gras te doen en te genieten van het prachtige uitzicht. Bij Eethuis de Veerstoep kan dat van april tot november. Bij slecht weer is het houten chaletje dicht, maar hopelijk is dat niet al te vaak het geval!

De Veerstoep heeft een eigen facebookpagina:  De Veerstoep

veerstoep plaatje