Let op, tekst vol divs :)

snackwagen

Wij bieden met onze snackwagen een ruim assortiment aan, dat bestaat uit friet, snacks en luxe broodjes. We kunnen bij uw privé- of bedrijfsfeest, partij of evenement voor enkele uurtjes of zelfs dagen achter elkaar u en uw gasten van eten en drinken voorzien. In het keuzemenu rechts (op een klein scherm hieronder) kunt u verschillende arrangementen vinden, al vanaf €2,50 per persoon.

Hoe werken wij

Wij werken met een starttarief van €200,- ongeacht welk pakket u kiest*. Dat wil zeggen dat u altijd minimaal € 200 betaalt voor de Snackwagen, ook als u bijvoorbeeld voor 30 personen gebruik maakt van het "Buikjes Vullen Pakket" van €6 per persoon. Als u voor 50 personen dit pakket bestelt, betaalt u 50 x 6 = € 300 (daar zit het starttarief dan al bij inbegrepen).
U kunt dan twee uur lang onbeperkt genieten van al het lekkers dat u heeft besteld**.
Het enige wat wij van u nodig hebben, is stroom (220V) en ruimte om de snackwagen neer te kunnen zetten.

* Uitgezonderd het Meat on Wheels arrangement, hiervoor geldt minimaal 20 personen en de tijd die u krijgt om te genieten is drie uur.
** Bijna alle snacks zijn ook Halal te verkrijgen.

Mocht u iets willen wat er niet bij staat, neem dan contact met ons op, wij zijn graag bereid om verder te kijken naar mogelijkheden en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. (Voor scholen hanteren wij overigens andere tarieven, dit is op aanvraag.)

Hier zit de divscheiding

Onze snackwagen heeft een eigen facebookpagina:  Snackwagen Zwientje

Referenties

Wij bakken onder andere voor De Bronckhorst Hoeve in Brummen, de Korenmolen in Eerbeek en Landgoed Huis De Voorst in Eefde.

Arrangementen