Let op, tekst vol divs :)

maaltijdplusservice

Geen tijd, zin of mogelijkheden om zelf uw maaltijd te bereiden? De Maaltijdplusservice van ’t Zwientje bezorgt dagelijks heerlijke, verse maaltijden aan huis. Zeven dagen per week een gezonde maaltijd, keuze uit verschillende menu’s en dagelijks vers bereid. Gemakkelijk, gezond en gevarieerd.

Voor wie?

De Maaltijdplusservice is er voor iedereen die geen tijd of zin heeft om zelf te koken. Elke dag of af en toe, dat bepaalt u zelf. Een uitkomst voor ouderen, voor wie het dagelijks boodschappen doen en zelf koken niet altijd makkelijk meer gaat. Of voor werkende mensen, die na een lange werkdag geen zin meer hebben om zelf de keuken in te gaan. Maar ook voor bedrijven is de Maaltijdplusservice een prima idee, bijvoorbeeld wanneer er overgewerkt wordt. In plaats van een pizza of broodje, leveren wij gezonde, dagverse maaltijden voor uw medewerkers. Eigenlijk is de Maaltijdplusservice er voor iedereen die niet zelf kan of wil koken.

Wat eten we vandaag?

Elke dag staat er een andere maaltijd op het menu. Er is keuze uit verschillende menu’s en er hoort altijd een toetje bij. Wat u precies eet, kunt u (deels) zelf bepalen. Wekelijks wordt er een menulijst samengesteld, waarop u kunt aangegeven wat uw voorkeuren zijn. Zodat u elke dag een andere maaltijd krijgt en altijd eet wat u lekker vindt. Natuurlijk kunt u dieetwensen of andere bijzonderheden aan ons doorgeven.

Hoe werkt het?

Deelnemers aan de Maaltijdplusservice krijgen elke donderdag een menulijst thuis, waarop zij kunnen aangeven wat ze die week willen eten. Wij hanteren een vast bedrag per maaltijd, inclusief toetje. Wie de hele maand mee eet, betaalt een speciaal tarief.

Hier zit de divscheiding

‘t Zwientje

De Maaltijdplusservice is een dienstverlening van restaurant ’t Zwientje.

Wij bezorgen maaltijden in de hele gemeente Brummen, Dieren, Laag Soeren en Zutphen.

Behalve maaltijden aan huis, bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons BBQ Restaurant in Brummen.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor de Maaltijdplusservice?
Belt u dan met: 0620-955 530

maaltijdservice plaatje