Let op, tekst vol divs :)

catering voor bedrijven

Wilt u medewerkers die overwerken een gezonde en verse maaltijd bieden? Bent u op zoek naar een leuke locatie met verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje? Of organiseert u een bedrijfsbijeenkomst en wilt u zelf geen zorgen over de hapjes en drankjes voor uw medewerkers en/of relaties? In alle gevallen bent u bij ’t Zwientje in Brummen aan het juiste adres. Want of het nu gaat om één maaltijd, catering voor een groot gezelschap of de complete organisatie van uw bedrijfsuitjes, wij regelen het voor u. Van A tot Z.

Maaltijdplusservice

De Maaltijdplusservice van ’t Zwientje bezorgt dagelijks versbereide, gezonde en gevarieerde maaltijden op elk gewenst adres. Wilt u uw medewerkers wanneer er wordt overgewerkt geen pizza of broodje laten eten, maar zorgen voor een heerlijke en gezonde maaltijd, zodat zij er weer even tegen aan kunnen? U regelt het snel en eenvoudig via de Maaltijdplusservice. Elke dag, of af en toe, zoals het u uitkomt.

Hoe werkt de Maaltijdplusservice?

Er is keuze uit verschillende menu’s en er hoort altijd een toetje bij. Wat u precies eet, kun u (deels) zelf bepalen. Wekelijks wordt er een menulijst samengesteld, waarop u kunt aangegeven wat uw voorkeuren zijn. Natuurlijk kunt u dieetwensen of andere bijzonderheden aan ons doorgeven. Het belangrijkste is dat u lekker, gezond en gevarieerd eet. Ook op het werk.

Bedrijfscatering

Valt er iets te vieren? Een jubileum, een bedrijfsborrel? Maak het uzelf gemakkelijk en laat ’t Zwientje de catering voor u verzorgen. Wij bezorgen – vanzelfsprekend in overleg met u – heerlijke hapjes of een Buffet bij uw bedrijf. Eenvoudig of juist heel uitgebreid, de mogelijkheden zijn eindeloos. Behalve voor feestjes, kunt u ons ook inschakelen voor bedrijfslunches of zakelijke bijeenkomsten. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan voor u aan de slag,

Bedrijfsuitjes

Wist u dat ’t Zwientje ook dé gelegenheid is voor het perfecte bedrijfsuitje?
Wij bieden verrassende arrangementen die garant staan voor een geweldige dag/avond voor uw medewerkers. Het moorddiner bijvoorbeeld, een culinair feestje, maar vooral een leuke en spannende, avondvullende activiteit voor het hele bedrijf. Lekker samen eten en ondertussen proberen een moord op te lossen.

Hier zit de divscheiding

Samenwerken, organiseren, resultaatgerichtheid en creativiteit: het komt allemaal aan bod tijdens de opdrachten die je als team uitvoert om de moord op te lossen. Hilariteit verzekerd, waardoor het moorddiner niet alleen leuk en gezellig is, maar ook de teamgeest versterk.
En wat dacht u van een solextoer door het buitengebied van Brummen. Of een toertocht met buggy’s over de prachtige, bosrijke Veluwe. Om de dag vervolgens af te sluiten met een heerlijk bbq-buffet in ons restaurant. Ook hier geldt: de mogelijkheden zijn eindeloos. Maar dat uw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt, durven wij u alvast te beloven. Lees er meer over: Arrangementen.

Meer informatie

Wij komen graag bij u langs om alle mogelijkheden persoonlijk toe te lichten en met u te bespreken.
Belt u dan met: 06 - 20 95 55 30

catering plaatje