Let op, tekst vol divs :)

solextour

Heeft u zin om lekker old skool met de populaire snorbrommetjes uit de jaren zestig een prachtige rit tussen de weilanden langs de IJssel en de rand van Veluwe te maken? Dat kan! Een prachtige route vanaf ’t Zwientje door het buitengebied van de gemeente Brummen ligt voor u klaar!

Met de solex rijdt u, met de wind door uw haren – een helm is immers niet verplicht – anderhalf uur over de rustige landweggetjes naar prachtige kleine dorpjes. Jong, oud, vrienden, familie of personeel. Het is voor elke samenstelling een leuke ervaring. U dient wel in het bezit te zijn van een geldig bromfiets- of autorijbewijs.

zomertocht

Deze tocht is uitsluitend te boeken in de ochtend en avond. De ochtendrit start om 10.00 uur en we verwachten u uiterlijk 12.00 uur terug. De avondtocht is alleen te boeken in de periode april t/m augustus. De starttijd is in overleg, als dat maar niet vóór 18.00 uur is.

Hier zit de divscheiding

wintertocht

Voor de echte liefhebber die niet kan wachten op de wat meer zomerse temperaturen, niet getreurd. Want van 15 oktober tot 15 maart bieden wij u de Solex Wintertocht aan met BBQ voor slechts € 52,95 all-inclusive (pp). Onderweg kunt natuurlijk een pauze houden voor een lekker kopje koffie of een beker warme chocolademelk met slagroom.

Nog even alles voor u op een rijtje

De solextocht is anderhalf uur, u krijgt een instructie en routebeschrijving.
U betaalt contant voor dit arrangement voor aanvang van de tocht. Bij slecht weer kunt u dan kosteloos annuleren.

Verder rijdt de solex op brandstof, moet u beschikken over een WA-verzekering en kunt u rekenen op onze standby-services.

Bel ons om een Solextour af te spreken: 0620-955 530.