Let op, tekst vol divs :)

moorddiner

Moord gepleegd in Brummen!
Culinair gevaarlijke avond met het moorddiner.

Hebt u altijd al eens een heuse moord op willen lossen? Of droomde u er als kind al van bij de recherche te werken en op zoek te gaan naar moordenaars? Dan is het Moorddiner, georganiseerd door barbequerestaurant ’t Zwientje in Brummen, waarschijnlijk echt iets voor u.

Er is een moord gepleegd in Brummen en uw hulp wordt ingeschakeld om de dader te vinden. Wie gaat het lukken om de moordenaar op te sporen? Het moorddiner is behalve een culinair feestje, vooral een leuke en spannende, avondvullende activiteit voor de hele familie of een groep vrienden. Maar het is ook een ideale invulling van een avond vol samenwerking en teambuilding voor bedrijven of personeelsverenigingen. Het spel wordt grotendeels aan tafel gespeeld. Lekker samen eten dus en ondertussen proberen een moord op te lossen. Ideaal voor wie zin heeft in een beetje actie tijdens een diner, maar ook heel geschikt als teambuilding. Je politiepak mag je thuislaten, want je hoeft je niet te verkleden of je helemaal in te leven in je rol. Acteertalent is dus niet vereist en ook voorbereiding is niet nodig.

Bij de recherche

Samenwerken, organiseren, resultaatgerichtheid en creativiteit: het komt allemaal aan bod tijdens de opdrachten die je als team uitvoert om de moord op te lossen. Hilariteit verzekerd, waardoor het moorddiner niet alleen leuk en gezellig is, maar ook de teamgeest versterk. De gasten worden verdeeld in ‘recherchebijstandsteams’ die aan de hand van aanwijzingen de moordenaar gaan proberen te ontmaskeren.

Hier zit de divscheiding

Die aanwijzingen krijg je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen. Tussen de dinergangen of de hapjes en drankjes door, worden in meerdere spelrondes de opdrachten uitgevoerd waarmee aanwijzingen verdiend worden.

Wie weet de moord op te lossen en zorgt ervoor dat alle gasten weer veilig naar huis kunnen? Meedoen aan het Moorddiner kost 65,00 per persoon. Dat is een all-inclusive prijs, dus inclusief eten, drinken én spelbegeleiding en materialen. Voor het winnende team is er bovendien een leuke prijs. Een keer meedoen aan het moorddiner bij barbequerestaurant ‘t Zwientje? Dat kan gedurende het hele jaar, met groepen van minimaal tien personen. Ook kinderen zijn welkom, vanaf 14 jaar. Het moorddiner duurt ongeveer 4 uur.

Meer informatie

Belt u dan met: 06 - 20 95 55 30

moord plaatje