Let op, tekst vol divs :)

feesten & partijen

Bent u afgestudeerd, wilt u een jubileum vieren, bent u van plan om uw verjaardag knallend in te luiden of heeft u een vergaderruimte (vanaf 20 personen) nodig? Kom dan naar Café ’t Zwientje! De ideale plek in Brummen en omstreken voor uw feesten en partijen. We zijn makkelijk bereikbaar, hebben voldoende parkeergelegenheid, hebben een maximale capaciteit van maar liefst 200 mensen en als kers op de taart is er de mogelijkheid om bij uw feest zelf een buffet samen te stellen.

Voor € 24,- p.p. heeft u bij ons al een drankarrangement, bestaande uit fris, pils, wijn en binnenlands gedistilleerd. De koek is dan nog niet op! Zo bieden wij koffie met cake aan en heeft u driemaal een warm hapje en driemaal koude hapjes.

Bel ons gerust voor de mogelijkheden en arrangementen zodat we zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen. 0620-955 530.

Hier zit de divscheiding

Basis arrangement € 24,00 per persoon
  • Koffie met cake
  • Drank: fris, pils, wijn, binnenlands gedistilleerd (tegen meerprijs buitenlands gedistilleerd)
  • Driemaal warme- en driemaal koude hapjes

Er zijn uiteraard nog veel meer mogelijkheden qua invulling van uw feest. Dit kan bijvoorbeeld een barbeque zijn, een buffet of snackwagen. Vraag ernaar!

feestje plaatje