Let op, tekst vol divs :)

buggy rijden

De hele dag lekker crossen op de prachtige bosrijke Veluwe, genieten van de natuur en als klap op de vuurpijl ook nog een all inclusive barbeque!

Samen met Bugxter Buggy uit Loenen verzorgen wij de perfecte dag voor bedrijven en particulieren. U kunt samen op stap voor uw perfecte personeelsuitje, gekste vrijgezellenfeest, gezelligste familiedag of verjaardag. We bieden ook de mogelijkheid voor licht gehandicapten om een dagje te buggyrijden.
Beeldt het u in: na uren op de buggy te hebben gereden, is het tijd om bij te komen. De zon verdwijnt langzaam aan de horizon en u bent omgeven door al het prachtige wat de Veluwe heeft te bieden. Wat is er dan lekkerder dan dat ene stuk steak dat voor u klaarligt op de barbeque?

De toertochten zijn altijd onder begeleiding en u krijgt een gedegen uitleg (rijdersbriefing) voor u vertrekt. Bij ons geldt geen minimum aantal deelnemers, minimale tijdsduur of verplicht arrangement. Daarnaast zijn al uw wensen bespreekbaar en kunt u zelfs uw eigen programma samenstellen. Hoewel we in principe vanuit Loenen wegrijden, is het ook mogelijk om vanuit uw eigen gekozen locatie te vetrekken (prijs op aanvraag - denk hierbij aan transportkosten). Als we zo vriendelijk en raadgevend mogen zijn: toertochten vanaf 2 uur zijn qua omgeving een aanrader!

Prijzen en arrangementen

Toertocht all inclusive BBQ € 27,95 pp plus buggy toertocht: tot 3 buggy’s € 80,- per buggy per uur, vanaf 3 buggy’s € 50,- per buggy per uur.

Dagtocht (10-16 uur): Inclusief lunch en 2 consumpties en na afloop all inclusive BBQ € 27,95 pp: tot 3 buggy’s € 198,- per buggy, vanaf 3 buggy’s € 188,- per buggy.

Hier zit de divscheiding

Huishoudelijke regels

Bestuurders dienen in het bezit te zijn van rijbewijs B en alcoholgebruik voor of tijdens de tocht is uiteraard niet toegestaan!

Denkt u bovendien aan de borg? Bij 1 of 2 buggy’s is dit € 300,- en vanaf 3 buggy’s € 600,-.

Bel ons om een buggytour af te spreken: 0620-955 530.

buggy plaatje